September 14, 2015

Event Details Track

15:00 - 18:30
3 hours 30 minutes
Salon A-D

Event Details Track

16:00 - 16:30
30 minutes
Conference Center Foyer

Event Details Track

16:30 - 17:30
1 hour
Conference Center Foyer

Event Details Track

17:30 - 18:30
1 hour
Marquis Ballroom

Event Details Track
Slides: http://www.slideshare.net/Spring...

18:30 - 20:00
1 hour 30 minutes
Marquis Ballroom

Event Details Track

20:00 - 21:30
1 hour 30 minutes
Marquis Ballroom Foyer